Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Семинари

Психоаналитичен институт ТОЛК организира семинар на тема: „Детето изследовател“

 

Семинарът е с практическа насоченост. Предназначен е за специалисти, които ежедневно работят с деца в ранна, предучилищна и начална училищна възраст.  Насочен е към внимателното слушане и разбиране на детето и деликатната употреба на езика в общуването с него. За целта основните теми, които ще бъдат засегнати са: детската сексуалност, връзката на детето с неговото тяло, разминаването между тялото и езика и недуразуменията на езика.

Семинар за родители, „Думите, които тревожат, думите, които успокояват“ – лесно и достъпно представяне на „деликатната употреба на езика“ в ежедневното общуване с децата. Практически занимания върху реални ситуации от ежедневното общуване с децата, обяснени стъпка по стъпка. Тезата за „деликатната употребна на езика“ като средство в общуването с детето, което му позволя не само да ни слуша, но и да ни чува е съчетана с примери от практиката в реално време.

 

След семинара на тема „Детето изследовател“, който се състоя на 11 септември 2016г. в София, екипът на Психоаналитичен институт ТОЛК ви кани на семинар, посветен на „Тийнейджърите днес“. Датата е 26 февруари, от 10.00 до 17.00 часа в Best Western HOTEL EUROPE на адрес ул. Лидице 1.

Ето ни и нас

  • ул. "Шандор Петьофи" 25, ет.1
    София, България
  • ПК: 1000
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.