Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Ателиета за деца: групи, график, срещи

Седмични групи за деца

ВОДЕЩИ: Блага Банова, психолог, арт терапевт

Александра Саркизова, психолог

Сряда - час: 18:00 – 19:30ч., възраст: 4 – 6г.

Четвъртък – час: 18:00 – 19:30ч., възраст: 7 – 9г.

 

Защо да включим детето си в групови арт терапевтични занимания?

Арт терапевтичните ателиета за деца предлагат възможност на вашето дете да се включи в групови занимания, по време на които ще има възможност да се срещне и общува с връстници, да бъде прието и подкрепено от възрастни, да открива нови интересни неща от заобикалящия го свят, да развива своите ресурси, да се занимава с любимите си дейности, да намира нови и различни начини на изразяване и разбира се, да се забавлява!

 

Как ще прекараме времето си заедно?

По време на нашите срещи ще се занимаваме с най-различни и разнообразни дейности, които са ориентирани от арт терапевтичния модел на работа:

·       Рисуване: използвайки богата палитра от цветове и материали, децата ще могат да експериментират, да изпробват нови техники, да използват добре познати материали по нов начин, да изразяват, споделят и пресъздават нещата, които ги вълнуват - мисли, чувства, житейски ситуации и впечатления.

·       Приказки: опирайки се на класическата и модерна детска литература, децата ще имат възможност да потърсят отговори на свои въпроси, да облекат в смисъл и значение свои усещания, чувства и преживявания, да намират нови думи и начини за справяне в конкретни ситуации и да развиват своето въображение.

·       Игра: служейки си с пространството като „сцена“, а с другите, като „актьори“ или „публика“, всяко дете ще има възможност да разиграе и пресъздаде ситуация, любима история или фантазия, да бъде пряк участник или наблюдател на това, което самото то е изобретило, да се включи в различни игри и занимания с други деца или само да създаде такива.

·       Изобретения: ползвайки картони, хартии и всякакви малки, „непотребни“ джунджурии, децата ще могат да създават „ от нищо нещо“, да дадат форма и „тяло“ на собствените си идеи, да развиват креативността и уменията си, да станат откриватели и автори на своите творения.

Как да се запишем?

За да включим вашето дете в група е необходимо да изпратите имейл на адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

В имейла е необходимо да посочите името на детето ви и неговата възраст, както и в коя група желаете то да се включи.

Също така можете да се свържете с нас и на телефон: 0882 411 216.

Кога се организрат групите?

Арт терапевтичните ателиета за деца ще се организират при сформиране на група от минимум 3 деца!

Каква е таксата на занимание?

Всяко участие на дете в арт терапевтично ателие е 25лв.

За братя и сестри, таксата е 20лв. на дете, общо 40лв. за двете деца.

Къде се провеждат ателиетата за деца?

Арт терапевтичните ателиета за деца се провеждат на адрес:

София

Ул. „Бачо Киро“ №20, ет.1

осиф Психоаналитичен институт ТОЛК

 

Лице за контакти:

Александра Саркизова, психолог

/+359/ 0882 411216

Ето ни и нас

  • ул. "Шандор Петьофи" 25, ет.1
    София, България
  • ПК: 1000
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.