Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
За нас

ПИ ТОЛК или...

..ПСИХОАНАЛИТИЧЕН ИНСТИТУТ ПРЕДОСТАВЯЩ ТЕРАПИЯ, ОБУЧЕНИЯ, ЛЕЧЕНИЕ И КОНСУЛТАЦИИ!

Дългогодишният ни опит и практика в работата с хора в различни сфери – деца, юноши и възрастни с различни специалности, породи желанието ни да създадем място, където прилагайки уменията и знанията ни, да помогнем и да подкрепим нуждата на всеки един. В динамиката на времето в което живеем, доста често ни се налага да намерим отговор на въпроси свързани с ежедневието ни, около семейството, училището и работата. Психоаналитичен институт ТОЛК ви предоставя пространството, в което можете да зададете своите въпроси и да бъдете подкрепени от нашите специалисти в търсенето и намирането на своите отговори.
Научете повече

Кой сме ние ?

Дългогодишният ни опит и практика в работата с хора в различни сфери – деца, юноши и възрастни с различни специалности, породи желанието ни да създадем място, където прилагайки уменията и знанията ни, да помогнем и да подкрепим нуждата на всеки един.

В динамиката на времето в което живеем, доста често ни се налага да намерим отговор на въпроси свързани с ежедневието ни, около семейството, училището и работата. Психоаналитичен институт ТОЛК ви предоставя пространството, в което можете да зададете своите въпроси и да бъдете подкрепени от нашите специалисти в търсенето и намирането на своите отговори.
 

 

Екип от специалисти


Екипът ни е: Весела Банова - психоаналитик, Д-р Любомир Жупунов - педиатър, детски психиатър, Блага Банова - психолог, арт терапевт и др.

Прочетете ощеНашата идея

Екипът на Психоаналитичен институт ТОЛК има за цел да предоставя разнообразни и висококачествени услуги в областта на психологическата подкрепа и професионалното придружаване. Разработените от нас обучения, програми, семинари, групи, ателиета, консултации и индивидуална работа, са с различна насоченост и осигуряват възможност на всеки да се включи, според собствените си желания, интереси и потребности.

Нашият опит в обастта

В Психоаналитичен институт ТОЛК ще срещнете, както професионалисти с дългогодишен практически опит, така и млади, енергични и креативни специалисти. Поради разнообразния ни опит, нашите специалисти предоставят сериозно отношение и професионализъм в работа и гъвкави и интерактивни методи на обучение.

Ето ни и нас

  • ул. "Шандор Петьофи" 25, ет.1
    София, България
  • ПК: 1000
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.