Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Библиотека

Материалът "Арт ателиета за споделяне, изразяване, приобщаване" е публикуван в сборникът "Поглед отвътре" на сдружение "Дете и пространство" изготвен по проект "Подготовка и подкрепа за самостоятелен и пълноценен живот на свобода". Малка грантова схема на Програма BG15 "Корекционни услуги, включително без прилагане на мерки за задържане" с финансиране по Норвежкия финансов механизъм 2009-2014. 

По време на проведения от Сдружение Дете и пространство проект Как да слушаме, разговаряме и играем с децата, осъществен в 113 ДГ в София, моята работа беше свързана с осигуряване на свободно пространство на децата, чийто родители участваха в организираните за тях лаборатории. Занималнята нарекохме свободно пространство, защото в него възрастният е партньор в игрите и заниманията на детето, без да му дава задачи и без да изисква от него.

Темата за "послушанието" и "послушното дете" ме вълнува отдавна. Помислих си откъде да започна и се сетих за фейсбук. Реших да заема позицията на този, който не знае и да задам на приятелите си във фейсбук два въпроса: Как трябва да се държи послушното дете според вас? Дайте синоними на "послушно" и "послушание"? Получи се истинска дискусия за "послушанието" и "послушното дете", на която ще се позова, за да се опитаме да разберем за какво всъщност става дума.

Ето ни и нас

  • ул. "Цар Асен" 18
    София, България
  • ПК: 1000
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.