Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Семинари

 

След семинара на тема „Детето изследовател“, който се състоя на 11 септември 2016г. в София, екипът на Психоаналитичен институт ТОЛК ви кани на семинар, посветен на „Тийнейджърите днес“. Датата е 26 февруари, от 10.00 до 17.00 часа в Best Western HOTEL EUROPE на адрес ул. Лидице 1.

Ще имате възможност да чуете гледната точка на педиатъра и на детския психиатър, както и на психоаналитика за тийнейджърите днес. Педиатърът ще говори за промените в тялото на детето, които настъпват през пубертета. Психоаналитикът ще сподели впечатленията си от срещите с тийнейджъри и техните родители за затрудненията, които изпитват да намерят добри думи за настъпващите през пубертета промени и да изградят нови субективни опори, които да послужат на детето, което напуска детството и навлиза в юношеството да намери координатите на своето ново място сред връстници и възрастни.

Ще поговорим за основните задачи на юношеството по отношение на психичното израстване, за съвременните отговори на въпроса какво се случва след детството. Ще има и практическа част, която включва различни упражнения за участниците в семинара, насочени към овладяване на методи за посрещане и справяне с проблемното и предизвикателно поведение на тийнейджърите днес. 

 

Водещи на Семинара:

Весела Банова, психоаналитик, клиничен психолог и доктор по социология

Д-р Любомир Жупунов, педиатър, детски психиатър

 

 Местата са ограничени!

Записването за Семинара става по електронен път на имейл адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

Такса за участие: 90 лева

Регистрацията за участие приключва на 25.02.2017 г. до края на деня.

 

Ето ни и нас

  • ул. "Бачо Киро" 20, ет.1
    София, България
  • ПК: 1000
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.