Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Фотография и Психоанализа

Скъпи приятели на инициативата „Фотография и психоанализа”, скъпи колеги и съмишленици,

Благодарим Ви за интереса и подкрепата, която оказахте на нашата инициатива, чрез присъствието и участието си в срещите ни през изминалите две години. Ние много ценим този обмен, случващ се в споделеното пространство на свободното слово, което изградихме заедно, за да посрещнем автентичния дискурс на индивидуалното изживяване. Затова избрахме да дадем възможност за развитие и продължаване на нашия разговор за личната среща с фотографията, в която всеки се включва по свой уникален начин.     

 

Ние от Психоаналитичен институт “ТОЛК” и БЪЛГАРСКО ОБЩЕСТВО ЗА ЛАКАНИАНСКА ПСИХОАНАЛИЗА,

Имаме удоволствието да Ви поканим да се включите в проекта

                  „Снимката, за която искам да говоря”  

Изберете една Ваша снимка и ни я изпратете, заедно с половин страница текст към нея (до 900 знака).

 Снимката може да е цветна или черно-бяла, да сте я направили наскоро или преди години; нейният характер и тема също са по Ваш избор.  

Изпращайте снимките и текстовете си на имейл адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Краен срок: 30 ноември 2017 г

 

Вашите материали ще бъдат качени в електронната галерия на проекта: http://www.pitolk.com/index.php/2015-02-11-14-52-02/fotografiya-i-psihoanaliza

Резултатите от проекта ще бъдат представени на седмата среща „Фотография и психоанализа”, която ще се проведе на 09 декември 2017 г. 

Моля в имейла си да отбележите също така дали бихте искали да представите лично своя материал по време на срещата ни на 9 декември.  

 

Очакваме с нетърпение Вашите снимки и текстове!

 

 

Ето ни и нас

  • ул. "Бачо Киро" 20, ет.1
    София, България
  • ПК: 1000
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.