Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Арт терапевтични ателиета за деца

 

Психоаналитичен институт ТОЛК предоставя възможност за включване на деца в групови ателиета за деца, посредством осигуряването на пространство на приемане и подкрепа, едно пространство, в което всяко дете има възможност да изразява своите чвуства, емоции и преживявания по достъпния за него начин.

 

Каква е нашата идея?

 

Всяко дете е уникално и различно, поради това ние предлагаме индивидуален подход  и разнообразни методи на работа, съобразени с  интересите и възможностите на детето.  В центъра на нашата работа, стои разбирането, че за да може едно дете да се развива и да се справя със своите специфични затруднения е необходимо да се чувства прието, свободно и неограничено в действията си и да му бъде предоставено пространство, в което да намира достъпните за него начини на изразяване. Това пространство е НЕзадължаващо, НЕограничаващо и НЕоценяващо.

 

Какво предлагаме ние на децата, с които се срещаме?

В срещите ни с деца, ние им прдлагаме да бъдем техни партньори в търсенето на отговори и решения, свързани с въпроси, които ги вълнуват. Специалистите ни следват детето в  намирането на неговите изобретения, приемайки уникалността му, неговото различие, специфичното му възприятие за света и подкрепят и насърчават начина на изразяване, който му е възможен.

ГРАФИК на групите, които предлагаме можете да видите ТУК

 

Времетраене: 60 - 90мин.

Лице за контакти:

Александра Саркизова, психолог

/+359/ 0882 411216

 

 

Ето ни и нас

  • ул. "Шандор Петьофи" 25, ет.1
    София, България
  • ПК: 1000
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.