Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Групи

Психоаналитичен институт ТОЛК

Група за бременни жени:

“Как да извървим пътя в новата и непозната роля на майка, придружавайки детето ?“

Загадкатга да бъдеш жена!

ВОДЕЩ: Милена Жекова, психотерапевт                                 

 

 

 

Анотация

Всеки един от нас изпълнява редица роли- жена, мъж, дъщеря, син, майка, баща, работещ, студент и т. н. Едва ли често се замисляме как лавираме ежедневно от една роля в друга и къде срещаме трудности, как се справяме с тях, за да запазим субективната си позиция и въобще коя е тя? Едно от най- важните неща е да имаме право на личен избор, следвайки желанието си. Много често казваме, че искаме дадено нещо, но дали това е наше желание или е на някой друг?

Непознатите роли, в които влизаме увеличават тревогата в нас, появяват се въпроси, като „Какво искат от мен?“, „Какво трябва да направя?“ и много често търсейки отговора се обръщаме към някой, който е изминал този път и за когото предполагаме, че знае какво трябва да се прави. Реалното е непознатото,  няма готови отговори, защото всички имаме различни истории и преживявания. Ще можем да намерим отговорите, когато започнем да си задаваме въпроси. Невъзможно е да контролираме непрекъснато, като обличаме усещанията и поведението в норми, правила и ред, но е възможно да предоставим пространство, в което субекта  да говори за онова, което му идва в повече и то е извън нормите на семейната конституция, за да изобрети своя начин и свои норми да се справи с това,  което е непоносимо за него и няма готово знание. Какво е да си жена? Една енигма, какво е жената в несъзнаваното, нещо, за което тя не казва нищо.

 

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: всеки Вторник от 02.08.2017 до 12.09.2017г., включително

 

ВРЕМЕ НА ПРОВЕЖДАНЕ: от 10.00ч до 16.00ч 

 

АДРЕС:  София, бул.“Патриарх Евтимий“№9, етаж 1        

                                      

ЗАПИСВАНЕ: Записването става, като изпратите e-mail на адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. и получите от нас потвърждение за участието си в групата.

 

ЦЕНА ЗА ЕДНОКРАТНО ПОСЕЩЕНИЕ: 65 лева      

Плащането става по банков път        

Банкова сметка: BG70UNCR70001522046471                      

BIC: UNCRBGSF

УКБ

 

Основание за плащане: Участие в група за бременни жени

 

Местата са ограничени!

 

Телефон за контакт: 0899893178

 

 

Ето ни и нас

  • бул. "Патриарх Евтимий" 9
    София, България
  • ПК: 1142
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.