Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Професионална ориентация

Д-р Биляна Мечкунова

Детски психиатър, член на Българско Общество за Лаканианска Психоанализа, член на Новата Лаканианска Школа, член на УС на сдружение „Дете и пространство“ и съучредител на Психоаналитичен институт ТОЛК.

 

От 2001 година ръководи Детско-юношески център за психично здраве в град Русе. Тя е част от мултидисциплинарния екип, създал „Детски кът за развитие”. „Детски кът за развитие” е първата в страната интегрирана здравно-социална услуга за деца и юноши със симптоми на психично страдание и техните семейства, която се предоставя също в град Русе и е пространство за клинична работа, ориентирана от приложната лаканианска психоанализа.

 

Д-р Мечкунова споделя: 

„Срещата ми с лаканианската психоанализа се случи в Могилино – едно място, белязано от мълчаливото човешко страдание. В същото време, именно там, срещнах хората, с които можах да споделя интереса си към думите и малките детайли в клиничното наблюдание. Така започна пътят ми в лаканианската психоанализа. В това намерих една от най-важните опори в живота и работата си, че говорещото същество има правота да избира пътя на собственото си желание, който е уникален, странен и често белязан от невъзможност или лоша участ.” 

Ето ни и нас

  • бул. "Патриарх Евтимий" 9
    София, България
  • ПК: 1142
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.